Live systeemtherapie: bestel nu de film!

Drie vooraanstaande systeemtherapeuten laten, ieder vanuit hun eigen perspectief, zien hoe zij werken met een (echt)paar of een gezin. Drie films op één USB-stick. Totale duur 121 minuten. Bestel je voor 1 december 2018 dan krijg je € 15,- korting en betaal je slechts € 49,95.

Foto trailer live therapie NVRG 2018


De films zijn een volledige weergave van de live therapie sessies gehouden tijdens de tweede dag van het NVRG-jubileumcongres 2018. Je krijgt een prachtig beeld van hoe de drie systeemtherapeuten te werk gaan in de therapiekamer en je maakt kennis met de technieken en interventies die zij inzetten.

De drie systeemtherapeuten
Karin Wagenaar – Emotionally Focused Therapy (EFT)
Fariba Rhmaty – Transculturele Systeemtherapie
Robert van Hennik – Narratieve Systeemtherapie 

Inclusief reflectie van Rick Pluut, NVRG-opleider van het eerste uur. Samen met het (echtpaar)/gezin en de therapeut kijkt hij terug op de therapiesessie.

Studie- en lesmateriaal
De films zijn interessant studie- en lesmateriaal en zitten vol inspirerende voorbeelden. Bekijk ze integraal of zet losse fragmenten in bij cursussen, supervisie of intervisie. 

Nieuwsgierig?
Bekijk de trailer 

Bestelwijze
Stuur vóór 1 december 2018 een mail met je contactgegevens naar nvrg@nvrg.nl o.v.v ‘Live therapie NVRG 2018’ en je ontvangt deze unieke films samen voor slechts € 49,95. Na 1 december betaal je € 64,95. Prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten.