Slider 6

Thema NVRG-Congres 2019 bekend!

Het thema van het NVRG-Congres op 20 september 2019 is Intimiteit en Seksualiteit. Met verrassende sprekers, live-therapie en interactieve workshops. Meer weten? Klik hier

Slider 6

13 maart 2019: Studiedag Contextuele Therapie

Op woensdag 13 maart 2019 concretiseren vier ervaren contextueel therapeuten een aantal basisprincipes van contextuele therapie naar bruikbare interventies. Je gaat naar huis met concrete handvatten voor het integreren van deze benadering. Meer weten en inschrijven? Klik hier.

 

Slider 6

Folder 'Systemisch kijken, werken en behandelen'

De folder beschrijft wat kernmerkend is voor de systeemtherapeutische aanpak en wat de systeemtherapeut en de systeemtherapeutisch werker kunnen betekenen binnen de zorg. Ook de waarde van een registratie bij de NVRG komt aan bod. Wil je de folder ontvangen?
Lees verder

De NVRG

Is het kwaliteitsregister en de beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten (systeemtherapeuten) en systeemtherapeutisch werkers. De vereniging zet zich in voor een kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde ontwikkeling en uitvoering van de systeemtherapie en andere vormen van systemisch werken. Bij de NVRG geregistreerde professionals voldoen aan vakbekwaamheidseisen.