Slider 6

Al meer dan 300 aanmeldingen voor het NVRG-Congres 2019

Op vrijdag 20 september 2019 vindt het jaarlijks NVRG-Congres plaats. Het thema is Intimiteit en Seksualiteit. Net als vorig jaar brengen we je live systeemtherapie. Dit jaar zie je de toonaangevende Amerikaanse relatietherapeut Michele Scheinkman aan het werk. Mis het niet en schrijf je nu in! Meer weten? Klik hier.

Slider 6

13 maart 2019: Studiedag Contextuele Therapie

Op woensdag 13 maart 2019 concretiseren vier ervaren contextueel therapeuten een aantal basisprincipes van contextuele therapie naar bruikbare interventies. Je gaat naar huis met concrete handvatten voor het integreren van deze benadering. Meer weten en inschrijven? Klik hier.

 

Slider 6

Oud NVRG-voorzitter Ingeborg Siteur in het bestuur van GGZ-Nederland

Ingeborg zat van 2009 tot 2016 in het bestuur van de NVRG. Sinds april 2012 was zij voorzitter. Onder haar voorzitterschap heeft de vereniging een grote ontwikkeling doorgemaakt. 
Lees verder

De NVRG

Is het kwaliteitsregister en de beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten (systeemtherapeuten) en systeemtherapeutisch werkers. De vereniging zet zich in voor een kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde ontwikkeling en uitvoering van systeemtherapie en andere vormen van systemisch werken. Bij de NVRG geregistreerde professionals voldoen aan vakbekwaamheidseisen.